Skillflex Wilrijk is open !

Naast het kantoor van Mechelen opent Skillflex nu ook een kantoor in Wilrijk.

 

Op 4 maart gaat het Mechelse rekruterings- en uitzendkantoor Skillflex van start vanuit een bijkomende vestiging in Wilrijk.

Om de aansluiting met de Antwerpse kandidatenmarkt te verbeteren en om dichter bij onze Antwerpse klanten te zitten werd geopteerd voor een vestiging op de Boomse steenweg te Wilrijk.

Het kantoor van Mechelen was bovendien te klein geworden.

Het kantoor in Wilrijk is gevestigd op de hoek van de A12 en de kleine Steenweg. De locatie biedt een zeer goede aansluiting met de A12, de E19 en het centrum van Wilrijk.  De aanwezigheid van openbaar vervoer (bus, tram) en de ruime en gratis parkeergelegenheid zijn voor deze lokatie een bijkomende troef.  Kandidaten kunnen zich dus zonder parkeerstress naar ons kantoor begeven.

 

Skillflex biedt vaste en tijdelijke functies aan in Productie, Logistiek, Office en Sales.

Om de Wilrijkse vestiging van Skillflex kenbaar te maken in de regio organiseert Skillflex van maandag 18 maart tot donderdag 21 maart  een ontmoetingsweek. Kandidaten kunnen in die week vrij binnenlopen om ons regionaal jobaanbod te ontdekken. Iedere bezoeker ontvangt bovendien een klein welkomstgeschenk.

Het is de bedoeling van Skillflex om zo snel mogelijk ook in Wilrijk een gevestigde waarde te worden en de brug te slaan tussen kandidaten en bedrijven in hun zoektocht naar vast werk, personeel.

Om de ambities van Skillflex verder waar te maken zijn we dringend op zoek naar recruitment consultants voor zowel Wilrijk als Mechelen.

 

 

Contact Skillflex Wilrijk :

Skillflex Wilrijk - Boomsesteenweg 281 - 2610 Wilrijk - Tel : 03/246.47.48 - info@skillflex.be - www.skillflex.be