Voor werkzoekenden

Waarom Skillflex ?

  • Skillflex biedt jou recente jobs in en rond Mechelen in logistiek, administratie, sales, marketing en HR.
  • Skillflex biedt zowel vaste als tijdelijke jobs aan.  Ruim 3 op 4 van onze vacatures resulteert uiteindelijk in een vaste aanwerving.
  • Skillflex is dé specialist van de Mechelse arbeidsmarkt.  We doen er alles aan om de tewerkstelling en tendensen in onze regio te volgen.
  • We gaan bij Skillflex net iets verder om jouw talenten te matchen met de job die jouw professionele en persoonlijke doelstellingen inlost.

Wat doet Skillflex anders ?

Bij Skillflex nemen we ruim de tijd om jouw talenten te ontdekken en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt te onderzoeken.  We geven je onmiddellijke en eerlijke feedback op jouw kandidatuur en houden je voortdurend op de hoogte doorheen het sollicitatieproces. Het is onze ultieme betrachting om jouw talent aan de juiste job te kunnen koppelen zodanig dat we samen jouw toekomstverwachtingen kunnen realiseren.  Bovendien willen we je de meest recente ontwikkelingen aanbieden om het solliciteren voor jou gemakkelijk en snel te laten verlopen.  Je kan terecht op onze klassieke en mobiele website en je kan Skillflex volgen via Facebook en LinkedIn.  We houden jou zo steeds op de hoogte van nieuwe en interessante jobs in de regio. Your Talent - Your Job - Your Future

Hoe gaan we te werk ?

Vanaf jouw eerste contactname of sollicitatie begeleiden we je door het ganse sollicitatieproces van A tot Z : - telefonisch intakegesprek - intakegesprek op kantoor of via Skype - eventuele testings bij Skillflex - voorstelling aan de klant - een of meerdere gesprekken bij de klant  - feedback omtrent jouw kandidatuur.  In ieder geval positief of negatief, je wordt steeds eerlijk op de hoogte gehouden betreffende jouw kandidatuur.  Jouw dossier, cv en evaluatierapport worden nauwkeurig bewaard bij Skillflex. Hierin heb je steeds inzage zodat je de feedback en ervaringen kan gebruiken in de toekomst.  Ontdek hier onze recentste vacatures in de regio en ervaar wat Skillflex voor jou kan betekenen in jouw carrière.

Skillflex ook voor studenten ?

Studenten zijn de werknemers van morgen.  Skillflex heeft samenwerkingsverbanden met hogescholen en universiteiten om kennis te delen waarbij Skillflex input geeft aan onderwijsinstellingen om studenten klaar te stomen voor de arbeidmarkt enerzijds en anderzijds om onderwijsinstellingen input te geven omtrent de opleidingsnoden en comptenties van de economie. Skillflex biedt ook interessante studentenjobs in de Mechelse regio en ver daarbuiten. Voeg je toe aan onze facebookgroep en blijf zo op de hoogte van onze studentenjobs.