Over ons

Een duurzame tewerkstelling : een win-win voor kandidaten en bedrijven.

Wim Van den Berge, zaakvoerder van Skillflex, richtte het bedrijf in het najaar van 2011 op. Na ruim 15 jaar ervaring in diverse commerciële functies in dienstverlenende bedrijven waarvan 8 jaar in de rekruteringssector was de tijd rijp om vanaf 2012 in Mechelen een eigen verhaal te schrijven.  Belangrijkste doelstelling van Skillflex is een kwalitatief alternatief te bieden in rekrutering op de Mechelse arbeidsmarkt voor de grote rekruteringsbedrijven en dit door het aanbieden van een interessant regionaal jobaanbod voor kandidaten en een focus op flexibele en persoonlijke aanpak, snelle en kwalitatieve invulling van vacatures voor bedrijven. Skillflex streeft bij iedere opdracht naar duurzame tewerkstelling van haar kandidaten. Een win-win-win voor kandidaten - bedrijven en Skillflex. Onze ambitie is...lees meer...

Onze Kernwaarden :

Respect - Trots - Professionalisme - Flexibiliteit - Kwaliteit - Durf - Snelheid - Continuïteit - Correct Ondernemen

Missie en Waarden

 

Voor kandidaat-werknemers…

wil Skillflex een vooruitstrevende en correcte partner zijn, die hem/haar begeleidt naar werk dat inspeelt op zijn/haar behoeften en talenten. Zo kan de kandidaat zijn persoonlijke, financiële en sociale toekomstverwachtingen samen met Skillflex realiseren.

Voor bedrijven en instellingen…

wil Skillflex een professionele, betrouwbare partner zijn, die de bedrijfsdoelstellingen van haar klanten realiseert door een snelle en kwalitatieve inzet van flexibele of vaste arbeidskrachten.

Op de markt…

heeft Skillflex de ambitie om de "beste" en "top of mind" speler te worden in rekrutering voor bedrijven/instellingen op de bedrijvenmarkt in Mechelen en Vlaanderen. 

Ons team

Wim Van den Berge

Zaakvoerder

Jan Van Oost

Senior HR Consulent

Yoni Severens

Recruitment - Sales Consultant

Tessa Maes

Administration - Recruitment Consultant

Madelinde Gerrets

Recruitment - Sales Consultant

Caroline Coeckelbergh

Account Manager

Nana Filipyan

Senior Recruitment Consultant